Tunveien 9,
7058 Jakobsli

+47 400 17 080

Nyttige Never - Trøndelag AS
Vask, Vedlikehold, Småjobber og Prosjektering til hjemmet.

Hva kan vi hjelpe deg med? Hvordan kan vi være til nytte?

1P7C7878.jpg

Om oss i Nyttige Never

Vi i Nyttige Never er to erfarne gutter med bred kompetanse som har mål om å tilby Trondheims beste vask og renhold, +det meste annet av småjobber i hjemmet.

Om oss:

Firmaet:

Vi vil være din leverandør av tjenester til hjemmet – ingen oppgave for liten - eller stor.

Vi er foreløpig seks ansatte med god og lang erfaring med vask og renhold, vedlikehold, maling og snekkerarbeid. Vi har høy kompetanse på planlegging og utføring av bad, kjøkken og tilbygg.

Vi ønsker at arbeidet utføres på en ordentlig måte i forhold til norske regler, derfor har alle ansatte arbeidsavtale, forsikringer og pensjonsordning.

Tormod:

Er fagutdannet sveiser, jobbet med båtbygging og stålkonstruksjoner i mange år. Har en god opplæring på vasking gjennom en streng og eldre husmor (liker å vaske). Har opp gjennom tiden jobbet med flere mindre byggeprosjekter, derav kjøkken, tilbygg og bad. Har vært med og styrt flere større prosjekter. Har erfaring fra snekring, rørlegging, flislegging, gulvlegging, taklegging, muring og de fleste fagarbeidene som har med husbygging å gjøre. Har de siste årene jobbet som personalleder med ansvar for 50 ansatte. 

Bernt:

Har for det meste jobbet innen helse og sosialsektoren, både som ansatt og ledende stillinger. Selv om stillingene på papiret er innen undervisning og veiledning, så handlet det i realiteten like ofte om praktisk oppgaveløsing. Har ledet daglig institusjonsrenhold i en årrekke.
Er praktisk anlagt med et blikk for organisering. Jeg er nysgjerrig på tekniske innretninger. Har kompetanse/ god erfaring med data/lyd-bilde/nettverk, lett snekring, maling og vaktmestertjenester. Jeg er strukturert, får raskt et godt overblikk, og jobber metodisk. 

JULIE: RENHOLD. 

Har samlet seg bred erfaring innen renhold etter å ha vært renholder i et firma som vasket hos offentlige bedrifter,  og som stuepike på hotell og renholder på hurtigruta. Er rutinert, har et øye for detaljer og lar ikke en hybelkanin stikke av!